Lister – List LP25 (Löpmeter)

Tänk på vikten av att anlita en professionell montör av dina gipsstuckaturer. En felmonterad stuckatur kan gå sönder eller förstöra helhetsintrycket genom tex sprickor vid felmontering.
Boka montering av våra professionella montörer direkt nu vid köp av gipsstuckaturer så erhåller du 10% rabatt på hela materialkostnaden.

Artikelnr: LP25 Kategori: Taggar: , ,

Beskrivning

List LP25

En dekorativ List LP25 som kan användas för utsmyckning av väggar eller tak. Passar även utmärkt till inramningar eller som dörr-/fönsterfoder. Tillverkad i omålad gips och förstärkt med en inre struktur av glasfiber.

Passar sig också strålande för montering i sekelskifteslägenhet eller sekelskifteshus.

Säljes per löpmeter och levereras i hela längder. Beställt antal löpmeter avrundas uppåt till närmast hela längd.

Höj värdet på din bostad och välj gips precis som i original. Våra stuckaturer passar utmärkt till sekelskiftesfastigheter.

Stuckatur tillverkad med glasfiber har hög kvalitet, bra hållbarhet, lågt pris, enkel installation, perfekta anslutningar och ett stort urval av olika stilar. Gips är vädertåligt och beständigt, tål husets naturliga rörelser och går inte gärna sönder. Det blir inte heller några missfärgningar på komponenter med tidens gång.

Om listen ska sträcka sig runt hela rummet så anpassas listen till hörnen i rummet och sågas i 45 graders vinkel där skarvarna sedan spacklas samman.

När vi utför montering lämnar vi garanti på tjänsten.

Mått: längd 1,75 m, höjd 120 mm, djup 35 mm.

Vikt: 4 kg (1,75 m).

Mer information

Vikt 8 kg
Dimensioner 175 x 3.5 x 12 cm
Längd

1000 mm, 1750 mm, 3500 mm

Grundmålad

Ja, Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lister – List LP25 (Löpmeter)”