Takrosetter – Takrosett R92 – Rund

Tänk på vikten av att anlita en professionell montör av dina gipsstuckaturer. En felmonterad stuckatur kan gå sönder eller förstöra helhetsintrycket genom tex sprickor vid felmontering.
Boka montering av våra professionella montörer direkt nu vid köp av gipsstuckaturer så erhåller du 10% rabatt på hela materialkostnaden.

Artikelnr: R92 Kategori: Taggar: , ,

Beskrivning

Takrosett R92

Dekorativ rund Takrosett R92 för takmontering. Tillverkad av omålad gips och förstärkt med en inre struktur av glasfiber. Kan användas självständigt eller som underlag för takkrona.

Stuckatur producerad med glasfiber har hög kvalitet, bra hållbarhet, lågt pris, enkel installation, perfekta anslutningar och ett stort urval av olika stilar. Gips är vädertåligt och beständigt, tål husets naturliga rörelser och går inte gärna sönder. Det blir inte heller några missfärgningar på komponenter med tidens gång.

När vi utför montering lämnar vi garanti på tjänsten.

Boka montering av våra professionella montörer direkt nu vid köp av gipsstuckaturer så erhåller du 10% rabatt på hela materialkostnaden.

Höj värdet på din bostad och välj gips precis som i original. Våra stuckaturer passar utmärkt till sekelskiftesfastigheter.

 

Takrosett
Mått: Diameter: 460 mm.

Vikt: 4 kg.

Lim för montering: Hightech 7

Mer information

Vikt 4 kg
Dimensioner 46 x 46 x 5 cm

Du gillar kanske också…