Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Företagets namn:
Taklister i Sverige AB

Kontaktadress:
Nettovägen 1, 175 41 Järfälla

E-post: info@gipsstuckaturer.se
Telefonnummer: 0762-476997

Organisationsnummer: 740127-8481

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och lägger din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

Kan inte Taklister i Sverige AB leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

Taklister i Sverige AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering. Minsta ordervärde 100 kr.

Fraktkostnad

 • Fast pris på frakten beror på vilken listlängd du väljer. Ju längre lister desto högre fraktkostnad. Vi levererar till hela Sverige!
 • Leverans inom Stockholm: 240 kr.
 • Varorna hämtas i fysisk butik: Gratis.
 • Vid köp över 6000 kr så bjuder vi på frakten.

Betalningsalternativ

 • Fakturabetalning (Klarna Checkout)
 • Kortbetalning (Klarna Checkout)
 • Direktbetalning (via bank, Klarna Checkout)
 • Delbetalning (Klarna Checkout)

Betalning via Klarna Checkout

I samarbete med Klarna erbjuder vi kortbetalning, fakturabetalning, delbetalning samt direktbetalning. Fakturor skickas ut via epost i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se. Fullständiga villkor för Klarna Checkout kan läsas här.

Leverans

 • Vid liten order så skickas vanligtvis order med Posten och hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är 14 dagar  från det att ordern är mottagen och bekräftad.
 • Varorna skickas vanligtvis med budtransport och levereras till tomtgräns. Normal leveranstid är 14 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.
 • Varorna levereras till tomtgräns/leveransadress.
 • Varorna hämtas i fysisk butik.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Vid stora order kontakta oss.

Hantverkare och byggföretag kan även kontakta oss för mer information.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på utlämningsstället under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande på cirka 150 kr.

Sekretess

Taklister i Sverige AB tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till info@gipsstuckaturer.se.

Taklister i Sverige AB tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

info@gipsstuckaturer.se eller ring vår kundservice på telefon: 0762-476997.